Fanaleds keeps freezing with display

Have you found a bug? Please report it here.
spooled1
Posts: 1
Joined: 09 Jul 2017, 23:01

Fanaleds keeps freezing with display

Postby spooled1 » 27 Jul 2017, 00:28

Trying to figure this out but i have a precision sim engineering gt1 wheel that only works with fanaleds. At the start of every race it's fine but either the first couple of minutes or seconds it just freezes on me.

Hope i can get some help on this.

Thanks,

Orozco
Posts: 15
Joined: 05 Nov 2013, 14:17

Re: Fanaleds keeps freezing with display

Postby Orozco » 03 Aug 2017, 06:16

I'm having the same issue on W7 64Bits.

I Have a Fanatec Wheel converted to SLI Using Bodnar conversion pcb.

I had the problem about 2 months ago, it just disapeared after 2 days.

Now it begins again. For 2 days now i can open the software but after i log to iR the program freezes and does not work anymore. SOmetimes it actually will run but very slowly and "not responding" all the time.

Something must be wrong.

I'll try downloading to 2.4e as described above.

Thanks

User avatar
Bose321
Fanaleds developer
Posts: 1039
Joined: 18 Jul 2012, 17:00
Location: The Netherlands
Contact:

Re: Fanaleds keeps freezing with display

Postby Bose321 » 03 Aug 2017, 09:39

Thanks, we will try to look into it
Fanaleds. Enhance your racing experience. Personal portfolio.

demetri
Posts: 4
Joined: 06 Dec 2016, 18:32

Re: Fanaleds keeps freezing with display

Postby demetri » 03 Aug 2017, 19:37


User avatar
PatrickB
Posts: 14
Joined: 02 Sep 2016, 11:23

Re: Fanaleds keeps freezing with display

Postby PatrickB » 05 Aug 2017, 14:03

Hello i have version 2.4M and my Sli Pro freezes after a couple of time too. or the dipay loosing the complete connection to Fanaleds. im in N Gear here and u can see the display stuck in 3rd gear :?:

Image
Intel® Core™ i7-4790 // Kingston HyperX DIMM 16 GB DDR3-1866 Kit // Gainward Phoenix GTX 1080 GS
// Thrustmaster T300 // FiTech Momo 27C -SLI Pro // Fanatec Pedals v3

User avatar
Bose321
Fanaleds developer
Posts: 1039
Joined: 18 Jul 2012, 17:00
Location: The Netherlands
Contact:

Re: Fanaleds keeps freezing with display

Postby Bose321 » 06 Aug 2017, 21:24

Strange. We're gonna have a look soon!
Fanaleds. Enhance your racing experience. Personal portfolio.

User avatar
PatrickB
Posts: 14
Joined: 02 Sep 2016, 11:23

Re: Fanaleds keeps freezing with display

Postby PatrickB » 08 Aug 2017, 16:45

Bose321 wrote:
06 Aug 2017, 21:24
Strange. We're gonna have a look soon!

Thanks mate
Intel® Core™ i7-4790 // Kingston HyperX DIMM 16 GB DDR3-1866 Kit // Gainward Phoenix GTX 1080 GS
// Thrustmaster T300 // FiTech Momo 27C -SLI Pro // Fanatec Pedals v3


Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot], Yahoo [Bot] and 2 guests

cron